Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde doğayı ve çevreyi korumak için sıfır atık çalışmasına devam ederken bu çalışmaya katılan vatandaşlara da ödül verileceğini bildirdi.

Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı

Doğa ve çevreyi korumak, temiz tutmak geleceğimiz için büyük bir önem taşıyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşların sağlıklarını korumak, doğanın yaşanılabilirliğini devam ettirmek ve gelecek nesillerin temiz bir dünyaya sahip olmasını sağlamak amacıyla kurulan Atık Getirme Merkezi, sıfır atık kampanyalarını sürdürüyor.

Maksimum kapasitesine ulaştığında günlük olarak ortalama 50 ton atığı ayrıştırabilecek olan Kahramankazan Belediyesi Atık Getirme Merkezi karton, naylon ve plastikten oluşan atıkların yanı sıra pil, yağ ve pet şişe kapağı gibi doğaya ve çevreye zarar verebilecek maddelerin de doğaya karışmasını önlüyor. Bu çerçevede çalışmalar devam ederken projeye destek veren vatandaşlara da ödül verilebileceği ifade edildi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNİN DOĞA DOSTU MERKEZİ VATANDAŞA ÖDÜL VERECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde doğayı ve çevreyi korumak için sıfır atık çalışmalarına devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine bağlı olarak faaliyetlerine devam eden Atık Getirme Merkezi, çevreyi korumak amacıyla çalışmalar yürütüyor. Kampanya kapsamında verilen ödüller ise;

  • 50 KG Atık Pil getiren herkese 3’lü Top Seti (Futbol, Basketbol, Voleybol)
  • 4 LT Atık Yağ getiren herkese 1 Adet Bulaşık Deterjanı
  • 50 KG Elektronik Atık getiren herkese 1 Adet 32 GB Flaş Bellek
  • 30 KG Atık Kağıt, 25 KG Atık Plastik, 25 KG Atık Metal getiren herkese 1 Adet Futbol Topu hediye!

Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı

İlçede bulunan kamu kurumu, okul ve marketlerde biriken maddelerin merkeze getirilerek geri dönüşümünü sağlayan ekipler, vatandaş ve gençleri geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek amacıyla ‘’Geleceğini Düşünen, Geri Dönüştürür’’ kampanyasının devam ettirileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER