Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağlıyor

İlçe belediyeleri tarafından sunulan hizmetler vatandaşların takibinde yer alıyor. Kahramankazan Belediyesi de vatandaşlara sunduğu yardımlar hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam ederken son olarak ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağladığını duyurdu.

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağlıyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından vatandaşlara sağlanan destekler gündemde yer almaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi de vatandaşlara yönelik sunduğu desteklere yenisini eklerken konu hakkında bilgilendirme yaptı.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşları "Evde Yemek Hizmeti" ile buluşturduğunu duyurdu. Belediye tarafından sağlanan bu hizmetin detayları da merak konusu oldu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNCE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü "Evde Yemek Hizmeti" projesi ile yaşlılık, hastalık veya engel durumu nedeniyle evinden çıkma imkanı olmayan vatandaşlar için kolaylık sağlanıyor. "Evde Yemek Hizmeti" ile Kahramankazan ilçesinde yaşayan vatandaşlara sıcak ve sağlıklı yemeklere erişim imkanı sunuluyor.

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağlıyor

Belediyece sunulan ‘’Evde Yemek Hizmeti’’ ile ilçedeki ihtiyaç sahiplerine destek olan belediye ekipleri, hijyen kurallarına da dikkat ederken yemekler belirli aralıklarla evlere teslim ediliyor. Kahramankazan ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlar bu hizmete erişim için belediyeye başvuruda bulunabiliyorlar. Belediye binasında alınan başvurular ekiplerce değerlendirilirken ihtiyaç sahibi olarak belirlenen kişiler destekten ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

SONRAKİ HABER