Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor

Maddi ve sağlık durumu ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyen bireylere devlet kurumları tarafından destek sağlanıyor. Bu yardımların arasında en önemlisi olarak yemek yardımı görülüyor.

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor

İnsanın hayatını devam ettirebilmesi ve sağlığını koruyabilmesi için düzenli olarak gıda tüketmesi gerekiyor. Çeşitli nedenlerden dolayı bu ihtiyacını gideremeyenlerin yardımına yetkililer yetişiyor.

YEMEKLER VATANDAŞLARIN AYAKLARINA GİDİYOR

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de bu kapsamda yaşlı ve engelli gibi yardıma muhtaç vatandaşlara belediye tarafından sıcak yemek hizmeti sağlanıyor. Kahramankazan Belediyesi yapılan sıcak yemekleri vatandaşların evlerine ulaştırarak onların zahmetsiz bir şekilde beslenmesini sağlıyor.

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor

Kahramankazan Belediyesi ekipleri tarafından hijyenik ortamlarda yapılan yemekler işlemin tamamlanmasının ardından evlere götürülüyor. Sağlıklı bir şekilde beslenme fırsatı yaşayan Kahramankazan sakinleri ekiplere kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyor.

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor - Resim : 2

KAHRAMANKAZAN'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZLERİ GÜLÜYOR

Yılın her döneminde devam eden bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin belediye ile irtibata geçmesi gerekiyor. Kahramankazan Belediyesi evde sağlık hizmeti gibi programları ile de vatandaşlarını yalnız bırakmıyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da çeşitli ortamlarda yaptığı açıklamalarda ilçe vatandaşları için her zaman çalışacaklarını ifade ediyor. Bu kapsamda ilerleyen dönemlerde farklı hizmetlerinde ilçede hayata geçirilmesi bekleniyor. Kahramankazan sakinleri hizmetleri yakından takip ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER