Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki eksikleri gideriyor

Çok fazla insanın yaşadığı il ve ilçelerde sıklıkla düzelmesi gereken problemler baş gösteriyor. Bu konuda ekiplerin hızlı bir şekilde ihtiyaç duyulan yere gerekli müdahaleyi yapması insanlar açısından önem taşıyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki eksikleri gideriyor

Onbinlerce insanın yaşadığı ve Ankara'nın stratejik olarak önde gelen ilçelerinden Kahramankazan'da belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye bağlı olarak çalışan müdürlükler sorumlu oldukları alanlara göre hizmetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda ilçenin temiz ve düzenli kalması açısından kritik öneme sahip Fen İşleri Müdürlüğü tespit edilen sorunları gidermeyi sürdürüyor. Kahramankazan'ın genelinde incelemeler yapan ve kendilerine gelen talepleri değerlendiren ekipler yeni sorunları çözdü.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki eksikleri gideriyor

BİR ÇOK YERDE GEREKLİ İŞLEMLER YAPILDI

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir çok cadde ve sokakta kaldırım ve taş onarımları yaptı. Özellikle çocukların çok vakit geçirdiği parklara da dokunan ekipler Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi'nde bulunan bocce sahası için hazırlanan zemine beton attı. Kayı Mahallesi Şehit Fatih Keskin Parkı’ndaki oyuncak grubunun beton atımı da aynı şekilde başarıyla tamamlandı.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki eksikleri gideriyor - Resim : 2

Altyapı, temizlik, yol açımı ve temizlik faaliyetlerini de aynı şekilde yapan Kahramankazan Belediyesi ekipleri günlük yaşamın devam etmesine katkıda bulundu. Görünüş olarak küçük bir aksaklık bile müdahale edilmediğinde büyük bir sorun haline gelebiliyor. Bu nedenle ekipler yılın her döneminde aynı ciddiyetle işlerini yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER