Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesaiye başladı

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesaiye başladı. Ekipler yürüttükleri yoğun çalışma ile ilçedeki çeşitli mahallelerde çalışmaları yürütüyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesaiye başladı

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini sürdüren Kahramankazan Belediyesi, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde ilçede daha huzurlu, temiz ve yeşil bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerindeki çeşitli mahallelerinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.

ARIZA ONARIMLARINDAN ASFALT KIRIĞI SERİME KADAR ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesaiye başladı

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı bölgelerindeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etti. Ekipler ilk olarak İymir Mahallesi’nde arazi yoluna taş döşeme yaparak ulaşım konforu sağlarken, Aydın Mahallesi’nde de asfalt kırığı serim çalışmalarını yürüttü. Ayrıca bu bölgede Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yüzme havuzu tesisatında meydana gelen arızaların onarımını üstlendiler.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki Atatürk Mahallesi Kent Meydanı çevresine yapılan asfalt kırığı serimiyle yol kalitesini iyileştirme çalışmalarını yürütürken ilçe genelindeki altyapı çalışmaları için de yoğun şekilde başladıkları çalışma mesaisine ara vermeden devam ettiler.

Belediye ekiplerinin yoğun çalışma mesaisi Kahramankazan’ın dört bir yanında sıkı bir tempo ile sürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER