Kahramankazan Belediyesi evde tedavi gören hastaların sağlık kontrollerini yapıyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde sağlık alanında bir çok vatandaşın işini büyük oranda kolaylaştıracak bir hizmet veriliyor. Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti ile köy ve ilçedeki hastaların ayaklarına kadar gidiliyor.

Kahramankazan Belediyesine bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri günlük olarak sağlık kuruluşlarına gidemediği için tedavileri evlerinde devam eden kişileri ziyaret ediyor. Yaşlı ve engelli ve evlerinde tedavi gören kişilerin rutin kontrolleri Kahramankazan Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

EKİPLER EV EV GEZMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Kahramankazan Belediyesi "Sağlık en büyük zenginliktir. Bir gün değil, her gün yanınızdayız" diyerek vatandaşları için bu hizmeti devam ettireceğini vurguladı. Fiziksel ya da başka nedenlerden ötürü sağlık kuruluşlarına gidemeyen Kahramankazanlılar evde bakım ve sağlık hizmeti ile tedavi süreçlerini devam ettirebiliyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da önceki dönemlerdeki söylemlerinde yaşlı ve engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etmişti.

OTURDUKLARI YERDEN TEDAVİLERİNİ DEVAM ETTİRİYORLAR

Verilen bu hizmet sayesinde istedikleri sağlık hizmetine evlerinden çıkmadan kavuşan vatandaşlar yetkili birimlere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu hizmetin ilerleyen aylarda da aynı şekilde sürdürülmesi bekleniyor. Kahramankazan Belediyesi evde bakım ve sağlık hizmetine ek olarak yeni doğan bebeklerin evlerine hoşgeldin ziyareti de gerçekleştiriyor.

Kaynak: Haberankara.com