Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe ile engelleri ortadan kaldırıyor

Günümüzde insan nüfusunun büyük bir kısmı engelli bireylerden oluşuyor. Bu insanların topluma kazandırılması adına resmi ve özel kuruluşlar tarafından çeşitli projeler geliştiriliyor.

Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe ile engelleri ortadan kaldırıyor

Engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir bütünü olduğunu ve onlara uygun şartlar sağlanması halinde çok başarılı işler başaracağını gösteren Engelsiz kafe hizmet vermeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde hayata geçirilen bu yerde engelli bireyler odak noktada tutularak hizmet veriliyor. Personellerinin de engelli bireyler bulunan bu yere giden insanlar samimi bir ortam ile karşılaşıyor.

GENİŞ HİZMET VERME SAATLERİ

Kahramankazan ilçesinde engelli bireyleri desteklemek adına açılan bu yer ile ilgili Kahramankazan Belediyesi yeni bir hatırlatma paylaşımı yaptı. Yapılan paylaşımda engelsiz kafenin günün büyük bir kısmında hizmet verildiğine dikkat çekildi.

Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe ile engelleri ortadan kaldırıyor

Yapılan paylaşımda Kahramankazan Engelsiz Kafenin zengin menü içeriğiyle sabah saat 09:00-00:00 saatleri arasında açık olduğu ifade edildi.

KAHRAMANKAZAN'DA ENGELLİ BİREYLERE DESTEKLER SÜRECEK

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu daha önce engelli bireylerin 1 günlük askerlik görevi öncesinde onların asker eğlencesine katılmış ve orada onları önemsediklerini vurgulamıştı. Başkan Çırpanoğlu yönetim olarak engelli bireylerin rahatlığı için kararlı bir şekilde çalışacaklarını dile getirmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER