Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor

Kahramankazan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede pek çok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye tarafından özel bireylerin sosyal ve ekonomik yaşama adapte olması için hayata geçirilen Engelsiz Kafe de engelli bireylere gelir kapısı oluyor.

Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor

Kahramankazan Belediyesi, ilçede birbirinden yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçede ikamet eden özel bireyler için de farklı projeler geliştiren Kahramankazan Belediyesi, yeni projesiyle engelli bireyler için gelir kapısı sundu.

Özel bireylerin sosyal ve ekonomik yaşama tutunmasına yönelik hayata geçirilen proje kapsamında hizmet veren Kahramankazan Belediyesi "Engelsiz Kafe", engelli vatandaşlara gelir kapısı olmaya devam ediyor.

KAHRAMANKAZAN İLÇESİNDE ENGELLER ENGELSİZ KAFEDE AŞILIYOR

Özel bireylerin hem kazanç elde etmesine hem de sosyalleşerek topluma kazandırılmasına katkı sunmak için hayata geçirdiği Engelsiz Kafe, ilçede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandıkları merkezi bir konumda hizmet veriyor. Sıcak ve soğuk içeceklerin yanında aşçılar tarafından hazırlanan kek, pasta, kurabiye ve ızgara çeşitleri, her bütçeye uygun seçenekleri ile Engelsiz Kafe'de müşterisine sunuluyor.

Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor

Kahramankazan ilçesinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan özel bireylerin istihdam edilerek topluma kazandırılmasını sağladıklarını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ise "İlçemizde yaşayan özel bireyleri topluma kazandırdığımız Engelsiz Kafe'miz Kahramankazan'da ikamet eden vatandaşların bakış açılarını değiştirerek engellerin birlikte aşılacağını göstermemize olanak sağlıyor.'' dedi. Engelsiz Kafe'nin 09:00 ile 00:00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirten Başkan Çırpanoğlu, kafenin tüm giderlerinin Kahramankazan Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor - Resim : 2

Söz, nişan, toplantı gibi organizyonlara da uygun fiyat imkanlarıyla ev sahipliği yapan Engelsiz Kafe ziyaretçilerine çocuk oyun alanı, kutu oyunları, kitaplık, vip salon, açık ve kapalı alanda oturma imkanı sunuyor. ''Sevgi varsa, engel yoktur." diyen Başkan Çırpanoğlu, herkesi Engelsiz Kafe'ye beklediklerini ifade etti.

SONRAKİ HABER