Kahramankazan Belediyesi Dünya Çevre Günü’ne özel yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi

Kahramankazan Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Yürüyüşe belediyenin başkan yardımcıları da katılım gösterdi.

Kahramankazan Belediyesi Dünya Çevre Günü’ne özel yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi

Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel ve çevre alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

BAŞKAN YARDIMCILARI DA KATILDI

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Ankara’da birçok belediye bu güne özel çalışma ve etkinlik gerçekleştirirken bu belediyelerden birisi de Kahramankazan Belediyesi oldu. Kahramankazan Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü için yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Baykurt ve Sedat Kubat da katılım gösterdi.

Kahramankazan Belediyesi Dünya Çevre Günü’ne özel yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu etkinlikte çocuklar da sevinçle yürüdü.

Kahramankazan Belediyesi, başkan yardımcıları Sedat Kubat ve Ali İhsan Baykurt’la birlikte vatandaşların da katılım gösterdiği, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne yönelik gerçekleşen yürüyüş etkinliğini medya hesapları üzerinden, fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Temiz Çevre, Temiz Gelecek…

Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Baykurt ve Sedat Kubat’ın katılımıyla;

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, yürüyüş etkinliği gerçekleştirdik.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER