Kahramankazan Belediyesi çocuklar için Kur'an-ı Kerim okuma programı düzenledi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde küçük yaş gruplar için manevi bir program gerçekleştirildi. Yapılan etkinliğie Kahramankazan Belediye Başkan yardımcıları da katıldı.

Kahramankazan Belediyesi çocuklar için Kur'an-ı Kerim okuma programı düzenledi

Başkentin farklı yerlerinde yılın çeşitli dönemlerinde küçük kız ve erkeklere yönelik Kur'an-ı Kerim kursları veriliyor. Bu kurslarda dini eğitim alan ve Kur'an-ı Kerim okumasında istenilen seviyelere ulaşan çocuklar için programlar düzenleniyor.

ÇOCUKLAR ALDIKLARI EĞİTİMİ SERGİLEDİ

Kahramankazan Belediyesi de bünyesine hizmet veren Kültür Evlerinde ilkokul yaş grubundaki çocuklar için bir okuma töreni yapıldı. Manevi olarak önemli olan bu programa Kahramankazan Belediyesi yönetimi de katılım sağlayarak verdiği önemi gösterdi.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Baykurt ve Sedat Kubat, minik çocukların ve ailelerin heyecanına ortak oldu. Kahramankazan Müftüsü Mahmut Ay'da düzenlenen Kur'an-ı Kerim okumasında hazır bulundu.

Kahramankazan Belediyesi çocuklar için Kur'an-ı Kerim okuma programı düzenledi

AİLELER İÇİN ÖZEL BİR AN OLDU

Çocuklar aldıkları eğitim kapsamında Kur'an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirdi. Ailelerin duygusal anlar yaşadığı törende çocuklar şiir ve ilahi okumaları da yaptılar. Minik kız ve erkek öğrenciler yapılan okumaların ardından başarı belgesi almaya hak kazandı.

Kahramankazan'da özel bir an yaşanmasına neden olan okuma programı geride renkli görüntüler bıraktı. Kahrahamankazan Belediye Başkanları da çocuklar ile yakından ilgilendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER