Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak

Çiftçilere tohum ekim dönemlerinin yaklaşmasından dolayı büyük bir destek daha geliyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir duyuru yapan Kahramankazan Belediyesi bugün itibariyle sebze fidesi dağıtımı yapmaya başlıyor.

Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak

Ülkenin can damarı olarak görülen çiftçileri desteklemek ve onların yükünü hafifletmek adına yılın belirli zamanlarında çeşitli programlar uygulanıyor. Bu programlar ile çiftçilerin maddi olarak ellerinin rahatlaması ve verimli bir hasat dönemi geçirmesi amaçlanıyor.

BELEDİYE ÇİFTÇİLERİN YANINDA

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da önceki dönemlerde çiftçilerin kendileri için önemli olduğunu ve kurum olarak onların yanında olacaklarını dile getirmişti. Gelecek yıla ve önümüzdeki dönemlere hazırlanan ve bu doğrultuda tarlalarını ekecek çiftçilere belediye tarafından önemli bir destek geliyor.

Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak

Bugün ve yarın olacak şekilde Kahramankazan Belediyesi tarafından vatandaşlara 1.3 Milyon adet sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirilecek. Fideler hibe destekli olarak çiftçilere teslim edilecek. Konu ile ilgili Kahramankazan Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda da “Üretime hep destek, tam destek. %50 hibeli, toplamda 1.300.000 adet sebze fidesini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Çiftçilerimizin hayırlı, bereketli hasatları olsun” denilmişti.

ÇİFTÇİLERDEN TEŞEKKÜR

İlçede bulunan çiftçilerin bu önemli hizmetten yararlanması bekleniyor. Kendilerinin yalnız olmadığının onlara hissettirilmesi nedeniyle çiftçiler belediyeye ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletiyor.

İlçe vatandaşlarının ve Kahramankazan Belediyesinin ortak temennisi verimli bir hasat döneminin olması oldu. Bu konuda yeni adımların ilerleyen günlerde yaşanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER