Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşların hijyen sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalar devam ediyor. Belediye personellerinin bu konuda yoğun bir mesai harcadığı bildiriliyor.

Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor

Yerleşim yerlerinin temiz ve bakımlı kalması, o yerdeki vatandaşları memnun ederken aynı zamanda sağlıklı bir ortam oluşmasını sağlıyor. Bu konuda yetkili ve sorumlu olan Kahramankazan Belediyesi de bünyesindeki ekipler ile ilçede düzenli olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

BELEDİYE İNSANLARI BİLGİLENDİRİYOR

Kahramankazan Belediyesi de bu konuda hizmet verdiği vatandaşlarını sürekli olarak bilgilendiriyor. Yapılan son bilgilendirmede hangi bölgelerde faaliyet yapıldığından bahsedildi.

Yapılan bilgilendirmede belediyenin temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin Soğucak ve Ahi mahallesinde cadde ve sokakları temiz tutma çalışması gerçekleştirildiğinden bahsedildi.

Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor

ATIK VARİLLERİ KOYARAK VATANDAŞ TEŞVİK EDİLİYOR

Ayrıca ekiplerin Kılıçlar Ormanı ve Yazıbeyli Mahallesinde atık toplama varilleri koyduğu bildirildi. Atık toplama varillerinin vatandaşları çevre konusunda hassasiyete davet eden bir etken olması ve çöplerin ayrıştırılmasında kolaylık sağlamasının önemine dikkat çekildi.

Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesi ilçe genelinde temizleme işlemlerinin günün her anında aynı şekilde devam edeceğini belirtti.

Kahramankazanlı vatandaşlarda yapılan belediye çalışmalarını titizlikle takip ediyor. Vatandaşlar kendilerini zor durumda bırakacak bir olay karşısında hızlı bir şekilde ilgili yerlere başvuru yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER