Kahramankazan Belediyesi bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret ediyor

Kahramankazan Belediyesi “Yeni Doğan Bebek” adını verdiği hizmetle bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kahramankazan Belediyesi bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret ediyor

Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olunuyor.

Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken, halkının ihtiyaçlarını da takip ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde, ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşaması için belediye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Yardım Müdürlüğü ekipleri, belediyenin gerçekleştirdiği “Yeni Doğan Bebek” hizmetiyle bebekleri yeni doğan ailelere ziyaret gerçekleştirip ihtiyaçlarını karşılıyor.

ÖZEL HOŞ GELDİN HEDİYELERİ AİLELERE VERİLİYOR

Kahramankazan Belediyesi bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret ediyor

Kahramankazan Belediyesinin sağlık yardım ekipleri, ilçenin birçok yerinde, gerçekleştirilen hizmetler kapsamında yeni doğum yapmış ailelerin evlerine gidip, özel hoş geldin hediyeleri takdim ediyorlar. Ayrıca ekipler, psikolojik destek hizmetleri de sunuyor. Ekipler, aile bireylerini bütünleştiren projelerinin yanında, psikolojik destek hizmetinin önemini vurgulayarak bunun için her zaman hazırda bulunduklarını belirtiyorlar.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Yardım Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki bebekleri yeni doğum yapmış ailelerin evlerine giderek özel hediyeler takdim etmelerini fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de duyurdu. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“#Hoşgeldin Bebek

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle, Dünyaya gözlerini açan yavrularımıza “Yeni Doğan Bebek” ziyareti gerçekleştiriyoruz.

Anne ve babalarıyla sağlıklı bir ömür diliyoruz…”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER