Kahramankazan Belediyesi bayramda şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Kahramankazan Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehit ailelerine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlere Kahramankazan Belediye Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.

Kahramankazan Belediyesi bayramda şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetlerine önem veren Kahramankazan Belediyesi, bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında ilçe halkıyla olan temaslarına ağırlık vererek ziyaretler gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Başkan Yardımcısı Sedat Kubat, ilçenin bazı mahallelerinde Kurban Bayramı’nın ilk iki günü boyunca şehit ailelerine ziyaretler yaptılar.

Kahramankazan Belediyesi bayramda şehit ailelerini yalnız bırakmadı

BELEDİYE BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Ziyaretler çerçevesinde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, şehit olmuş Alper Yalçınkaya, Ömer Takdemir, Şadi Bal, Ümit Güder’in ailelerini ziyaret edip bayramlarını kutladı ve oğulları için Allahtan rahmet diledi. Başkan Çırpanoğlu bu ziyaretlerinde İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ile 15 Temmuz Gaziler ve Şehitler Derneği’ne de ziyarette bulundu.

Kahramankazan Belediyesi bayramda şehit ailelerini yalnız bırakmadı - Resim : 2

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da şehit olmuş Mehmet Özden, Adnan Satılmış ve Yusuf Pazar’ın ailelerine bayram ziyarette bulunarak onlara sabır ve Allahtan rahmet diledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER