Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanlığında Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısının ana gündem maddeleri de belli oldu.

Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Kahramankazan Belediyesi Ağustos 2024 Olağan Meclis Toplantısı Başkan Selim Çırpanoğlu’nun başkanlığında toplandı. Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'nun başkanlık ettiği toplantının ana gündem maddelerine ilişkin görüşmeler yapılarak alınan kararlar da kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, açılış ve selamlama konuşmasının ardından sosyal medya ve gazetelerde yayımlanan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. ‘’Togg gitti, Audi geldi’’ başlıkları ile asılsız haberlerin yayımlandığını dile getiren Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, yapılanın algı operasyonu olduğuna işaret etti.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kahramankazan ilçes,nde 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren huzur ortamının hakim olduğunu dile getiren Başkan Çırpanoğlu, tasarruf tedbirleri kapsamında yapılan haberlerin doğruluk payı olmadığını ifade etti. 1 adet hizmet aracı, 1 adet çöp kamyonunun Kahramankazan Belediyesine hibe olarak verildiğini söyleyen Başkan Çırpanoğlu: ‘’Siyaset bir eleştiri sanatıdır. Haklı eleştirilere boynumuz kıldan ince fakat 5 aydır alnımızın akıyla, şerefimizle haysiyetimizle belediye başkanlığı görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Kahramankazan’da oluşturduğumuz huzur ortamını zedelemek isteyen bazı fitne odakları sosyal medya ve gazeteler üzerinden asılsız haberler yayınladılar.

Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Kahramankazan’ın en büyük şansı büyük firmalara ev sahipliği ediyor olması. Bizlerde belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet aracı ve çöp kamyonunda olduğu gibi firmalarımızın kapılarını çalıyoruz. Sağolsunlar bizleri geri çevirmiyorlar. İlerleyen süreçte hibe araç alımları yaparak belediyemizin araç filosunu genişletmeye devam edeceğiz.’’ açıklamasına yer verdi.

Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesi çalışanlarına yönelik bir genelge yayınladıklarını belirten Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesinin bir kamu kurumu olduğunu anımsattı. Başkan Çırpanoğlu, belediye mesai saatlerine riayet etmeyen, disiplin ve davranışlarına dikkat etmeyen, kılık kıyafet yönetmeliğine uymayan personellerin olduğundan bahsederek bu personellere yönelik öncelikle uyarı yapılması yönünde talimat verdiğini ifade etti. ''Personelimize buranın bir köy bakkalı değil kamu kurumu olduğunun anlatılması gerekiyor. Hiçbir siyasi görüşüne bakılmaksızın en yakınımdaki personel dahi olursa olsun belediyemizin kurallarına uymasını istiyorum.’’ diyen Başkan Çırpanoğlu, kurallara uymayan personellerle yollarını ayıracaklarını dile getirdi.

Kahramankazan Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı - Resim : 3

Açıklamaların ardından önceki meclis tutanağı oylanarak toplantı devam ederken Meclis üyelerinin önergeleri ve başkanlık yazılarının oy birliği ile kabul edildiği toplantı, Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2 Eylül tarihinde yapılması kararının ardından sona erdi. Öte yandan Başkan Çırpanoğlu, asparagas haberler ile ilgili hakaret içeren yorumlara yönelik hukuki süreç başlatılacağını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER