Kahramankazan Belediyesi 30 Ağustos'ta Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri düzenleyecek

Kahramankazan Belediyesi, ilçede 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyurdu. Konser programına ait detaylar da paylaşılırken şarkıcı Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un başkentlilerle bulaşacağı bildirildi.

Kahramankazan Belediyesi 30 Ağustos'ta Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri düzenleyecek

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Kahramankazan Belediyesi 2024 yılında konser takvimine hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen etkinliklerin ardından yeni takvime yer verildi. Bu çerçevede Kahramankazan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir duyuru yapıldı.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NA ÖZEL KONSER

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, pek çok etkinliğe imza atıyor. İlçedeki etkinlik programına devam eden belediye, 30 Ağustos tarihine özel duyuru yaptı. Kahramankazan Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklama kapsamında Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un Ankaralılarla bir araya geleceği bildirildi.

Kahramankazan Belediyesi 30 Ağustos'ta Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri düzenleyecek

Kahramankazan Belediyesinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da şarkıcı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un konser düzenleyeceği kaydedildi.

Kahramankazan Belediyesi 30 Ağustos'ta Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri düzenleyecek - Resim : 2

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un konseri Kahramankazan Millet Bahçesi düzenlenecek. Kahramankazan Belediyesi konserle ilgili olarak ''30 Ağustos Zafer Bayramını Kahramankazan Millet Bahçesi’nde Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseriyle hep birlikte kutluyoruz. Tüm halkımız davetlidir.'' açıklamasına yer verdi.

SONRAKİ HABER