Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Konseri programını açıkladı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için belediyelerin kutlama programları peş peşe açıklanmaya devam ederken bu programlardan birini de Kahramankazan Belediyesi duyurdu. Sefo konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?

Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Konseri programını açıkladı!

Türkiye bu sene Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanırken başkent Ankara'da coşku bir başka boyuta taşınacak. Belediyelerin kutlama programları açıklanmaya devam ederken merakla beklenen belediyelerden biri olan Kahramankazan Belediyesi de kutlama programını duyurdu. Kahramankazanlılar 29 Ekim'de Sefo konseri ile Cumhuriyetin 101. yaşını büyük bir coşkuyla kutlayacak.

KAHRAMANKAZAN 29 EKİM KONSER PROGRAMI! SEFO KONSERİ SAAT KAÇTA, NEREDE, NE ZAMAN YAPILACAK?

Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Seyfullah Sağır konseri ile kutlayacak.

Kahramankazan Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Kahramankazan Belediyesi, bu önemli günü, 27 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Kahramankazan Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan Seyfullah Sağır (SEFO) konseri ile taçlandıracak. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, tüm ilçe halkını bu özel günde bir araya gelmeye davet ederek, “Cumhuriyet Bayramı, milletimizin en kıymetli değerlerinden biri.

Bu bayramı, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle coşkulu bir şekilde kutlamak istiyoruz. Herkesi, Cumhuriyet'in coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum,” dedi. Cumhuriyet’in 101. yılını coşkunun, birlik ve beraberliğin ön planda olacağı etkinlikle kutlamak istediklerini belirten Başkan Çırpanoğlu, organizasyonun her yaştan katılımcıya açık olduğunu söyledi.

Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Konseri programını açıkladı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konser 27 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Sevilen şarkıların ismi Sefo saat 20:00'de sahneye çıkacak. Konser Kahramankazan Millet Bahçesi'nde düzenlenecek. Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu tüm Kahramankazanlıları konsere davet etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER