Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirdi

Kahramankazan ilçesi son yılların en buruk 29 Ekim dönemlerinden birisini yaşıyor. İlçenin ünlü yerlerinden TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden dolayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi törenlerle kutlanıyor.

Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirdi

Ankara Kahramankazan yönetimi bugün Milli Egemenlik Parkında bir çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Törende Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, ilçe kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAHRAMANKAZAN YÖNETİMİ VE VATANDAŞLAR TÖRENDE HAZIR BULUNDU

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonrasında Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu parkta bulunan anıtın önüne çelenk bıraktı. İlçenin genç öğrencileri de taşıdıkları Türk Bayrakları ile törende hazır bulundu.

Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirdi

KUTLAMALAR İPTAL EDİLMİŞTİ

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların doyasıya bayram heyecanını yaşamaları için ilçede daha öncesinde bir konser planlaması yapmıştı. Rap şarkıcısı Sefo'nun ilçede vereceği konser TUSAŞ'ta yaşanan terör saldırısından dolayı iptal edilmişti. 5 Şehit verilmesinin yasını tutan Kahramankazan ilçesi yönetimi ile birlikte terörü lanetleyip yaşananlara rağmen asla yılmayacaklarının mesajını vermişti.

ANKARA'DA KONSER VE PROGRAMLARLA BAYRAM KUTLANACAK

Kahramankazan ilçesi Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü bu yıl bu şekilde geçirecek. Ankara'nın bir çok ilçesinde ise konser ve etkinlikler 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER