Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz programını duyurdu

Kahramankazan Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için özel bir anma programı düzenledi. Belediye programın detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz programını duyurdu

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar milli duyguların en yoğun yaşandığı günlere özel etkinlikler düzenleyen Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, ilçenin tarihinde önemli bir iz bırakmış gün ve dönemlerle ilgili çeşitli programlar yapıyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi, ilçe için önemli bir yeri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nı duyurdu.

15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN İLÇESİ

Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz programını duyurdu

Ankara’nın Kazan ilçesi 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yaşandığı yönetim merkezi Akıncı Üssü’nün bulunması ve önemli direnişlerinden birine sahne olmasıyla TBMM tarafından yeni adı ‘Kahramankazan’ olmuştu. Bu doğrultuda Kahramankazan Belediyesi, ilçe için büyük önem taşıyan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nı duyurdu. 14 Temmuz’dan itibaren başlayacak programda Üreten Kadın Çarşısı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Kum Sanatı, Semazen ve mehteran gösterileri gibi özel etkinlikler yer alacak.

Kahramankazan Belediyesi’nin 15 Temmuz Anma Programı kapsamındaki etkinlikler Kahramankazan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek. İlk etkinlik 14 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de başlayacak. Belediye etkinliğin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER