Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi

Kahramankazan Belediyesi, ilçe için büyük önem taşıyan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için özel bir program düzenledi.

Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar milli duyguların en yoğun yaşandığı günlere özel etkinlikler düzenleyen Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, ilçenin tarihinde önemli bir iz bırakmış gün ve dönemlerle ilgili çeşitli programlar yapıyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi, ilçe için önemli bir yeri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı için anlamlı bir program gerçekleştirdi.

15 TEMMUZ İÇİN BİRÇOK FARKLI ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yaşandığı yönetim merkezi Akıncı Üssü’nün bulunması ve burada hafızalarda yer edecek anları barındırmasıyla ‘Kahraman’ olarak ismi eklenen Kazan ilçesinde, 15 Temmuz için kapsamlı bir program düzenlendi. Programın açılışında Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaparken, dün akşam saat 21.00’de başlayan etkinliklerde Üreten Kadın Çarşısı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Kum Sanatı, Semazen ve mehteran gösterileri vatandaşlarla buluştu.

Kahramankazan Belediyesi’nin 15 Temmuz Anma Programı kapsamındaki etkinlikler Kahramankazan Millet Bahçesi’nde gerçekleşti.

Kahramankazan Belediyesi de 15 Temmuz için yapılan etkinlikleri sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramankazan Millet Bahçesi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında ülkemizin demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıkmak için mücadele edilen eşsiz direnişi bir kez daha hatırladık.

Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER