Kahramankazan Belediyesi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye çeki dağıttı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye çeki hediye etti. 1.000 TL değerindeki hediye çekinin yanı sıra rüzgar gülü ve uçurtma da verildi.

Kahramankazan Belediyesi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye çeki dağıttı

Türkiye genelindeki okullarda birinci sınıflar için uyum haftası dün itibarıyla başladı. Başkan Çırpanoğlu uyum haftasında olan minikleri ziyaret etti.

İbrahim Bitik İlkokulu’nda temsili bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene İlçe Milli eğitim Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Okul Müdürünün katılım sağladı.

“EVLATLARINIZ EMİN ELLERDE”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, törendeki konuşmasında Kahramankazan Belediyesi’nin İbrahim Bitik İlkokulu’na sağladığı desteklerden bahsederek, ‘’Çalışmalar için değerli Belediye Başkanımız’ın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kahramankazan Belediyesi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye çeki dağıttı

Başkan Çırpanoğlu, saygı ve teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, ‘’Hem devletimiz hem belediyemiz olarak bu okulun var olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Tabi fiziki şartların yanı sıra öğretmenlerin kalitesi çok önemlidir. Bu okulda öğretmenlerin kalitesinin bilindiği bir okuldur. O yüzden evlatlarınız gerçekten emin ellerde’’ sözleriyle velileri selamladı.

1.000 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ

Törenin ardından Başkan Çırpanoğlu, Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere Türk bayrağı desenli rüzgâr gülü, uçurtma ve 1.000 TL değerinde hediye çeki dağıttı. Eş zamanlı olarak ilçedeki tüm okullarda hediye çeki dağıtımı gerçekleştirildi. Miniklerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Başkan Çırpanoğlu çocuklarla ve velilerle sohbet ederek onlara moral verdi.

Başkan Çırpanoğlu, yaptığı konuşmada, ‘’Evlatlarımız için, sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. İnşallah bundan sonra da biz, defaatle eğitime yardım etmeye, eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

EŞ ZAMANLI DAĞITILDI

Başkan Çırpanoğlu uyum haftasında olan minikleri sınıflarında ziyaret ederek hediyelerini dağıttı. Kahramankazan ilçesindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak 1.000 TL’lik kırtasiye hediye çeki, rüzgar gülü ve uçurtma dağıtımı yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER