Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu

Çok az bir zaman kalan Kurban Bayramı kapsamında vatandaşlar kurban alımı işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda bu konuda farkındalık oluşturmak ve işin manevi boyutuna dikkat çekmek adına Başkan Çırpanoğlu kurbanını Türk Diyanet Vakfı'na bağışladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu

İslam dünyasındaki 2 bayramdan birisi olan Kurban Bayramı bu sene Haziran ayında idrak edilecek. Bu günde yapılan farz ibadet olan Kurban kesiminde elde edilen etler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bu dönem insanlar arasında yardımlaşmayı ve bir arada olma duygusunu kuvvetlendiriyor.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU'NDAN ANLAMLI HAREKET

Kurban Bayramı öncesinde Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de bayram heyecanı başladı. Vatandaşlardan kurban kesmek için maddi ve manevi hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da vatandaşlar ile beraber bu önemli vazifeyi yerine getirmek adına anlamlı bir harekete imza attı. Başkan Çırpanoğlu kurbanını vekalet yoluyla Türk Diyanet Vakfına bağışladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu

SERFİTİKA VERİLDİ

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu konu ile ilgili olarak Türkiye Diyanet Vakfından bir temsilciyi makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede Kurban bayramının önemi, ilçede devam eden Kurban Bayramı hazırlıkları gibi konular hakkında sohbet edildi. Görüşmenin sonunda Başkan Selim Çırpanoğlu'na sertifikası takdim edildi.

Ülke genelinde vatandaşlar bireysel olarak kurbanlarını kesebildikleri gibi aracılar aracılığı ile başka yerlerde de kestirebiliyor. Yurt içi ya da yurt dışında kesilen kurbanlar ile ihtiyaç sahiplerinin et yemesi sağlanıyor.

SONRAKİ HABER