Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu pazar esnafını ziyaret etti

Son yapılan seçimlerde CHP adayı Selim Çırpanoğlu'nun kazandığı Kahramankazan'da belediye çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Başkan Çırpanoğlu'da çalışmalara ek olarak vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu pazar esnafını ziyaret etti

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçen Kahramankazan ilçesinde yeni yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Mazbatasını aldıktan sonra Belediye personeli ile tanışan Başkan Çırpanoğlu vatandaşlarla da başkan sıfatı ile bir araya geliyor.

BAŞKAN HALKIN ARASINA ÇABUK KARIŞTI

Seçimi %49,55 oy oranı ile kazanan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mazbatasını almış ve hemen ardından ilk olarak Milli Egemenlik Parkı'nda yer alan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmıştı. Söz konusu etkinlikte vatandaşların ve ilgili temsilcilerin kendisine yönelik tebriklerini kabul eden Başkan Çırpanoğlu ilçe için güzel işler yapmayı planladıklarını ifade etmişti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu pazar esnafını ziyaret etti

Başkan Selim Çırpanoğlu daha sonraki günlerde ise hem belediye personeli tanışan hem de iftar organizasyonları aracılığı ile vatandaşla sohbet etmiş ve yeni yönetime insanların alışmasını sağlamıştı. Seçim öncesinde yaptığı ziyaret sonrasında da devam eden Başkan Selim Çırpanoğlu'nun son durağı Salı Pazarı oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu pazar esnafını ziyaret etti - Resim : 2

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU PAZARDA İNSANLARLA SOHBET ETTİ

Burada hem pazar esnafı hem de pazarda alışveriş yapan insanlar ile bir araya gelen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu uzun uzun sohbetler etti. Kendilerinden istenilenleri dinleyen Başkan Çırpanoğlu ellerinden geleni yapacakları konusunda sözler söyledi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun ziyaretlerine devam etmesi öte yandan da hedeflediği projelere başlaması bekleniyor. İlçe sakinleri de ilerleyen yıllarda Kahramankazan'da neler yaşanacağını merak ediyor.

SONRAKİ HABER