Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir fabrikanın çalışanlarıyla buluştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek oradaki çalışan ve yöneticilerle bir araya geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir fabrikanın çalışanlarıyla buluştu

Ankara’nın birçok belediyesi, özellikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nden bu yana birçok kurum ve kuruluşu makamlarında misafir ederken zaman zaman belediye başkanları da ilçede faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve işletmelere ziyaretler gerçekleştiriyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da ilçede faaliyet gösteren işletmelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilçede yer alan Anadolu Efes fabrikasına ziyarette bulundu.

Eski adı Efes Pilsen olan Anadolu Efes fabrikasına ziyarette bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı, gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında buradaki çalışanlarla ve yöneticilerle bir araya gelerek istişarede bulundu.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU FABRİKA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir fabrikanın çalışanlarıyla buluştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yaptığı ziyaret kapsamında fabrikada yapılan çalışmaları yerinde inceledi, yönetici ve çalışanlarla istişare ederek yapılan uygulamaları ve talepleri dinledi.

Kahramankazan Belediyesi de Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun söz konusu fabrikayı ziyaret ederek oradaki çalışmaları yerinde incelemesini, yönetici ve çalışanlarla istişare etmesini sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız Selim Çırpanoğlu, ilçemizde faaliyet gösteren Anadolu Efes fabrikasını ziyaret edip, fabrika çalışanları ile istişarede bulundu.

Anadolu Efes Yöneticilerine ve çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dileriz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER