Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a eleştiri

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bir televizyon kanalının canlı yayına katılarak yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Oğuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı da eleştirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a eleştiri

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a eleştiri - Ülkemizde tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından 2024 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler için hazırlıklar başladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bir televizyon kanalında canlı yayına katılarak yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Oğuz, yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunurken Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a eleştiri oklarını yöneltti.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

SOYUT BELEDİYECİLİK YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla ilerleyen AK Parti döneminin ardından ABB’de yeni bir kavramın ortaya çıktığını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, ABB Başkanı Yavaş’a “Ankara için büyük projeniz var mı? Ankara için vizyon projeniz var mı? Ankara için somut eser ürettiniz mi?” sorularını sorulduğu zaman hak, adalet, özgürlük, çalmadım, çırpmadım, çaldırmadım gibi kavramlara sığınarak cevap verdiğini ve Ankara'da soyut belediyecilik devrine geçildiğini iddia etti.

"MANSUR YAVAŞ ORTADA YOK"

ABB Başkanı Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı seçim süresi boyunca Ankaralı seçmeni ihmal ettiğini ileri süren Kahramankazan Belediye Başkan Oğuz, “Mansur Yavaş Ankara'dan uzaklaştı. Ankara'nın gündeminden uzaklaştı. İnsanlar hizmet bekliyor. Mansur Yavaş ortada yok. Az kaldı biz kendisi hakkında "Kayıp aranıyor" ilanı vereceğiz.'' dedi.

mansur-yavasi-ara-ki-bulasin-3.jpg

Seçim sonrası ABB Başkanı Yavaş’ın suskunluğa büründüğünü belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, “Mansur Bey susuyor. En son seçim gecesi milyonlara ekranlardan yalan seçim sonucu verirken gördük. Ardından Sayın Akşener'e bir ziyaretini işittik. Sonra kayıp! Mecliste de yok. ABB başkanı kayıp, yok” ifadelerini kullandı.

“BİZ ANKARA'YA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı konusunda muhalefetin değişim kavgası içerisinde olduğunu söyleyen Moderatör Sinem Karataş, Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'a “Sizin de isminiz kulislerde konuşuluyor. ABB başkan adaylığı konusunda ne söylemek istersiniz?” sorusunu yöneltti.

mansur-yavasi-ara-ki-bulasin-1.jpg

Soruyu yanıtlayan Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, “Cumhurbaşkanımızın takdiri. Biz Ankara'ya hizmet etmek istiyoruz. Kahramankazan'ımıza hizmet etmek istiyoruz. Gücümüz neye yeterse, imkanlarımız neye el verirse? Cenab-ı Allah neyi takdir ederse ve Cumhurbaşkanımız bize hangi görevi verirse ya da vermezse, hiç önemli değil. Biz yolda olmaya devam edeceğiz ve asla yoldan çıkmayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER