Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan terör saldırısı açıklaması!

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede meydana gelen terör saldırısına dair Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde bir açıklama yaptı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan terör saldırısı açıklaması!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasındaki gelişmeler merak ediliyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Burada şehit aileleri ile de görüşen Başkan Selim Çırpanoğlu onlara başsağlığı dileyerek teselli etmeye çalıştı.

Saldırıda şehit olan 5 kişinin de Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde olduğunu belirten Başkan Selim Çırpanoğlu Kahramankazan’da ikamet eden iki şehidin olduğunu söyledi. Teröristlerin şehit ettiği taksi şoförünün ailesi de hastanede bulunuyor. Ailenin durumunun oldukça kötü olduğu belirtildi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, TUSAŞ'ın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısına ilişkin Kahramankazan Devlet Hastanesinde açıklamalarda bulundu. Çırpanoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağ olsun, Kahramankazan'ımızın tekrar başı sağ olsun. Maalesef bugün Kahramankazan'ın göz bebeği TUSAŞ bölgesinde hain terör örgütü tarafından menfur bir saldırı yapıldı. Maalesef şu an itibariyle 5 şehidimiz, 22 de yaralımız mevcut. İkisi Kahramankazan'da ikamet eden şehidimiz var" ifadelerini kullandı.

ALLAH TEKRAR BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN

Şehitlerden birisinin Kahramankazan'da herkesin sevdiği taksici bir esnafın olduğunu aktaran Çırpanoğlu, "Maalesef şehit edilip olay yerine götürülmüş ve neticede biz de burada yakınlarıyla beraberiz. Şu an Kahramankazan Devlet Hastanesinde ailesine tesellide bulunmaya çalışıyoruz. Ailenin durumu kötü, beklenmedik bir durum haliyle. Burada şu an itibarıyla 5 tane şehidimiz hastanemizde. Yakınlarına naaşları gösteriliyor. Allah tekrar böyle bir acı yaşatmasın, maalesef milletimizin, Kahramankazan'ımızın başı sağ olsun" diye konuştu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun ziyaret ettiği Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde yoğunluk yaşandığı bildirildi. Şehitler bu hastanede bulunurken yaralıların bazılarının da tedavisi burada yapılıyor. Hastaneye gece boyunca ziyaretlerin süreceği belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER