Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı

Sıcak havaların etkisini yüksek seviyede gösterdiği dönem olan yaz mevsimi, tarımsal faaliyetlerin zirve yaptığı bir süreç olarak biliniyor. Mahsül toplama ve diğer işler için tarlarda çalışan işçiler zor şartlara rağmen çalışmayı sürdürüyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de tarımsal faaliyetler hız kazandı. Bu nedenle mevcut çiftçilere ek olarak mevsimsel işçilerde Kahramankazan'a gelmeye başladı. Yaz mevsimi boyunca tarlalarda çalışıp geldikleri yerlere geri dönen işçilere bir destekte Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'ndan geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı

Başkan Çırpanoğlu beraberindeki isimlerle beraber Çimşit mahallesine yaşayan mevsimlik işçileri ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette işçilerin işlerinin zorluğuna dikkat çekilerek kendilerinin yanlarında olduğu mesajı verildi.

"SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ"

Ziyarette bu durum hakkında konuşan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu "’Sıcak havaların beraberinde getirdiği zor şartlarda çalışan kardeşlerimizin yaşadıkları sorunlara birebir şahit olduk. Tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak devam ettiği ilçemizde hizmet erbaplarını yalnız bırakamayız. Sorunlarının takipçisiyiz. İşimizin başında, işçimizin yanındayız" dedi.

Ziyaret edilen vatandaşlarda işlerinin zorluğunun farkında olunması ve kendilerine yönelik destekten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Öte yandan ziyaret edilen işçi ailelerinin çocuklarına da güzel bir jest yapıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı - Resim : 2

Başkan Çırpanoğlu sıcak havalarda çocukların en çok sevdiği gıdalardan olam dondurmayı işçi ailelerine evlatlarına ikram etti. Aldıkları dondurmadan mutlu olan çocuklar Başkan Çırpanoğlu'na teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER