Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan pazar ziyareti

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki faaliyetlerine devam ederken Başkan Çırpanoğlu da saha çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak pazar alışverişi yapan ve buradaki esnafları ziyaret eden Başkan Çırpanoğlui vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan pazar ziyareti

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sık sık saha çalışmaları gerçekleştiren Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bu kez Salı Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Pazardaki ziyareti sırasında vatandaş ve esnafla tek tek sohbet eden Başkan Çırpanoğlu, talepleri de dinlerken vatandaşlardan da yapılan hizmetlere ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU’NDAN PAZAR ZİYARETİ

Başkan Çırpanoğlu, pazar alanındaki esnafa tek tek uğrayarak onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Esnafın taleplerine kulak veren Başkan Çırpanoğlu, ayrıca pazarın sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla gerekli adımları atacaklarını dile getirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan pazar ziyareti

Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek, pazarın sunduğu hizmetler ve genel memnuniyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Çırpanoğlu'nun bu ziyaretine, esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Her zaman vatandaşların yanında olduğunu, çalışmalarının da bu yönde devam ettiğini ifade eden Başkan Çırpanoğlu, ”Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın görüşlerini dinlemek ve onların ihtiyaçlarına çözüm üretmek bizim önceliğimizdir.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan pazar ziyareti - Resim : 2

Burada olmak ve vatandaşlarımızın sesini doğrudan duymak bizim için çok kıymetli. Hem esnaf hem de vatandaşın memnuniyetini artırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, pazarın sunduğu hizmetler ve memnuniyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Çırpanoğlu'nun bu ziyaretine ilişkin esnaf ve vatandaşlardan da olumlu tepkiler geldi.

SONRAKİ HABER