Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan kandil simidi ikramı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla ilçedeki vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Başkan Çırpanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldiği programda Mevlid Kandili çerçevesinde iyi dileklerde bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan kandil simidi ikramı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili çerçevesinde ilçe halkının kandilini kutlamak için sahaya indi. Başkan Çırpanoğlu, ilçedeki vatandaşlara kandil simidi ikramından da bulundu.

Başkan Çırpanoğlu, Mevlid Kandili gecesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçedeki Ulu Camii önünde kurulan stantta, yatsı namazından çıkan cemaate kandil simidi ikram eden Başkan Çırpanoğlu, herkesin kandilini kutladı.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU'NDAN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Vatandaşlar, Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirirken kandillerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğuna dikkat çeken Başkan Çırpanoğlu, "Kandil gecesinde vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ederek bu özel günü daha anlamlı hale getirmeyi amaçladık.'' ifadelerine yer verdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan kandil simidi ikramı

Başkan Çırpanoğlu, ''Toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür etkinliklerle halkımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu anlamlı günün ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Çırpanoğlu, kandil dolayısıyla yanına gelen vatandaşlarla tek tek sohbet ederken fotoğraf isteklerini de geri çevirdi.

SONRAKİ HABER