Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a ziyaret

Sırayla başlayan ligler öncesinde takımlar kamp yaparak yeni sezona mental ve fiziksel açıdan rahat girmenin hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda kendisinden büyük beklenti olan Kahramankazan Belediyespor ise çalışmalarını Bolu'da sürdürüyor.

Başkan Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor'u Bolu'da ziyaret etti

Maddi durumu el veren takımlar imkanları dahilinde sezon hazırlıklarına farklı şehirlerde devam ediyor. Kendilerine uygun tesis ve çalışma alanını bulan takımlar belirli kamp dönemleri geçirerek bulundukları yere daha formda dönüyor.

SEZONA HAZIRLIK İÇİN BOLU SEÇİLMİŞTİ

2024-2025 sezonuna Kahramankazan Belediyespor Ağustos ayının başlarında gerçekleştirdiği ilk antrenman ile sezonu açmıştı. Yeni sezonda kendisinden bir üst lige yükselerek yoluna devam etmesi beklenen takım daha sonraki günlerde Bolu'ya gitmişti.

Yakın zamanda ilk lig maçını oynayacak Kahramankazan Belediyespor Bolu'da önemli bir misafiri ağırladı. Aynı zamanda takımın Başkanı olan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu futbolcuları ve teknik ekibi kamp yerlerinde ziyaret etti.

HEDEF BİR ÜST LİG

Teknik ekiple ve oyuncular ile uzun uzun konuşmalar gerçekleştiren Başkan Çırpanoğlu takıma yeni sezonda başarılar diledi. Kahramankazan Belediyespor bu sezon Ankara Sezai Yıldırım Süper Amatör Liginde mücadele edecek. Bu ligden bir üst lige çıkan takımlar Bölgesel Amatör Liginde (BAL) oynamaya hak kazanıyor. BAL'ın ardından ise ilk profesyonel lig olan 3. lig geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER