Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan bayram mesajı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan'daki bayramlaşma programına katıldı. Çırpanoğlu, programda konuşarak vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan bayram mesajı

Kahramankazan'da bayramlaşma töreni yapıldı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ise burada yaptığı konuşmayla Kurban Bayramını kutladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla büyük beğeni topluyor. Kurban Bayramı dolayısıyla ülkenin dört bir yanında bayram ziyaretleri yapılıyor. Kahramankazan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan bayram mesajı

"BAYRAMLAR DOSTLUK, GÜZELLİK, SAMİMİYETTİR"

Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bayramların sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu, birlik ve beraberlik, hoşgörü duygularının yoğunlaştığı müstesna zamanlar olduğunu ifade etti. Çırpanoğlu, "Bayramlar dostluk, bayramlar güzellik, samimiyettir. Bayramlar ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaktır. Biz de belediye olarak bu bayramda da hemşehrilerimizin yanında olarak birlikte güzel bir bayram geçirmenin gayreti içindeyiz" diye konuştu.

Bayramlaşma programı sonrası Kaymakam Abdullah Selim Parlar, 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER