Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu yıl sonu gösterilerine katılmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçedeki Faith Ortaokulu’nun yıl sonu gösterisine katılarak öğrencilerin başarılarına ve performanslarına eşlik etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu yıl sonu gösterilerine katılmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Fatih Ortaokulu’nun düzenlediği yıl sonu gösterisine katılım gösterdi. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, törene katılarak öğrencilerin mezuniyet başarısına ortak olurken, bir yandan da onların sergilediği gösterilerini izledi.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU VELİLERLE BİRLİKTE GÖSTERİLERİ İZLEDİ

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu yıl sonu gösterilerine katılmayı sürdürüyor

Kahramankazan’daki Fatih Ortaokulu’nda gerçekleşen yıl sonu gösterisinde mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler, etkinliğe katılan konuklara çeşitli tiyatro oyunları düzenlediler. Öğrenciler, sergiledikleri gösteriler arasında çeşitli halk oyunları ve masal uyarlamalarına yönelik tiyatro ve konser performansları yapıldı. Öğrencilerin performanslarını velilerle birlikte Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da izledi.

Kahramankazan Belediyesi, belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun yıl sonu gösterisine katılmasını sosyal medya hesapları üzerinden, fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Fatih Ortaokulu’nun coşkuyla, heyecanla düzenlediği yıl sonu gösterisine, Başkanımız Selim Çırpanoğlu katılım sağladı.

Sahne performansları için günün kahramanları öğrencilerimize, onları yalnız bırakmayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER