Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Muharrem Ayı’nın onuncu günü olarak da kabul edilen Aşure Günü'nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure ikramı Salı Pazarı’nda gerçekleşti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Kahramankazan Belediyesi bu konudaki çalışmalara devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede huzurlu ve önemli günlerin hatırlandığı bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Kahramankazan'daki Salı Pazarı’nda aşure gününe özel etkinlik düzenledi.

AŞURE GÜNÜNDE VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNULDU

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı

Hicri takvimin ilk ayı ve Muharrem ayının onuncu günü olması sebebiyle yurdun çeşitli yerlerinde Aşure Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ankara’nın birçok ilçe belediyesi de bu güne özel parklarda ve pazar yerlerinde Aşure Günü etkinlikleri düzenliyor. Bu belediyelerden biri olan Kahramankazan Belediyesi de ilçede yer alan Salı Pazarı’nda Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. İkram Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu tarafından yapıldı.

AŞURE İKRAMI YAPILDI

Kahramankazan Belediyesi de Salı Pazarı’nda yapılan Aşure Günü etkinliği ve Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nun vatandaşlara aşure ikramında bulunmasını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramankazan Salı Pazarı

Başkanımız Selim Çırpanoğlu, vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunup, Aşure Günü’nün hayır ve bereketlere nail olmasını temenni ederek vatandaşlarımızın Aşure Günü’nü kutladı.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER