Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşa kapılarını açtı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, halk günü kapsamında vatandaşlara kapılarını açtı. İlçe halkının istek, sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Çırpanoğlu, buluşmaların devam edeceğini dile getirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşa kapılarını açtı

Kahramankazan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürürken düzenlenen 'Halk Günleri' ile vatandaşlarla bir araya gelinmeye de devam ediliyor. Halk Günü kapsamında Başkan Çırpanoğlu, ilçe halkı ile buluşmalarını sürdürürken bir görüşme daha bugün gerçekleşti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelirken belediyenin kapılarının halka her zaman açık olduğunu vurguladı.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU: "BELEDİYENİN KAPILARI HER ZAMAN AÇIK"

Başkan Çırpanoğlu'nun makamında gerçekleştirilen Halk Günü'nde vatandaşlar sorunlarını dile getirdi. Başkan Çırpanoğlu vatandaşları dinleyerek, çeşitli konularda geri bildirimlerde bulundu ve çözüm önerileri sundu. Bu tür buluşmaların, belediye yönetiminin halkla olan bağını güçlendirdiğini söyleyen Başkan Çırpanoğlu, aynı zamanda vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve etkin bir şekilde çözüm üretebilmelerine yardımcı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşa kapılarını açtı

Vatandaşlar, Başkan Çırpanoğlu’na teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam etmesini ve halkın sesinin duyulmasını önemsediklerini ifade ederken vatandaşlar tarafından dile getirilen talep ve önerilerin not alındığı, ilgili birimlere iletilerek çözüm süreçlerinin başlatılacağı ifade edildi. Başkan Çırpanoğlu, belediyenin vatandaşa ait olduğunun altını çizdi ve kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekleyerek Halk Günü buluşmalarını ile ilgili olarak değerlendirmelerini sonlandırdı.

SONRAKİ HABER