Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Şehit Yusuf Pazar’ın kabrini ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Şehit Yusuf Pazar’ın kabrine ziyarette bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Şehit Yusuf Pazar’ın kabrini ziyaret etti

Kurban Bayramı boyunca Ankara’da birçok belediye, ihtiyaç sahibi ve şehit ailelerine ziyaretlerde bulunup onların bayramlarını kutladı. Bu belediyelerden biri olan Kahramankazan Belediyesi de bayramın ilk 3 günü boyunca Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Başkan Yardımcısı Sedat Kubat’ın katılımlarıyla ihtiyaç sahibi ve şehit ailelere ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler çerçevesinde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Başkan Yardımcısı Sedat Kubat başta 15 Temmuz Gaziler ve Şehitler Derneği olmak üzere pek çok şehit ailesine ziyarette bulundu. Bu ziyaretlerden biri de 19 Haziran 2010 yılında Babalar Günü’nde Hakkari Şemdinli’de şehit olmuş Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazar’ın ailesine yapılmıştı. Ziyarete Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat katılım gösterdi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU YUSUF PAZAR’I ŞEHADETİNİN 14. YILINDA ANDI

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Şehit Yusuf Pazar’ın kabrini ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat’ın Şehit Yusuf Pazar’ın ailesine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Pazar’ı şehadetinin 14. yıl dönümünde mezarı başında andı.

Kahramankazan Belediyesi, Başkan Çırpanoğlu’nun Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazar’ın kabrine yaptığı ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Unutmadık, unutmayacağız!

Kahraman Şehidimiz Yusuf Pazar’ı; rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.

Ruhu Şad, Mekanı Cennet olsun.

19.06.2010”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER