Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Okullara temizlik desteği sürecek

Kahramankazan Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ilçe gündemine alınan konular ile ilgili konuştu.

Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik desteğine devam edecek

Kahranmankazan Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Kahramankazan ilçesinde devam eden bazı hizmetler ve atılması planlanan adımlar hakkında konuşuldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun kürsüde bahsettiği konulardan birisi de okullara son günlerde temizlik konusunda verilen destek oldu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNİN EĞİTİM KONUSUNDAKİ HAMLELERİNDEN BAHSEDİLDİ

Türkiye gündemine oturan ve ailelerinde önemsediği okullardaki temizlik sıkıntısının giderilmesi kapsamında Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eğitim yuvalarına hijyen paketi desteği sağlıyor. Bu konudan bahseden Başkan Çırpanoğlu eğitim seferberliğinin ve okullara sağlanan temizlik, tadilat, bakım işlemlerinin sürdürüleceğini vurguladı.

Kahramankazan'da yaşayan 4 yıllık üniversite öğrencilerine burs verilmesi konusunu da gündeme getiren Başkan Selim Çırpanoğlu "Kahramankazan’da her kesime dokunmaya gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Okullara temizlik desteği sürecek

KAHRAMKAZAN'DA EĞİTİME VE EĞİTİM YERLERİNE DESTEK

Kahramankazan Belediyesinin ilçe sınırları içinde bulunan eğitim yuvalarına ilerleyen dönemlerde de devam etmesi ön görülüyor. Bu hamleler binlerce öğrenciyi etkilerken anne babalarda çocuklarının eğitim yaşantısını çok daha iyi şekilde sürdürmesini istiyor.

Okulların temizlenmesinde aksaklıkların yaşanmasının öğrenci ve eğitmenlerin sağlığını olumsuz etkileyeceği ihtimali akıllara geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER