Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu muhtarlarla bir araya geldi

19 Ekim Türkiye genelinde Muhtarlar günü olarak kutlandı. Kutlama adreslerinden birisi de Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kutlandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu muhtarlarla bir araya geldi

Bir çok kesim tarafından, insanların işlerini halletmek adına gittiği ilk yerlerden olması nedeniyle devletin ilk aşaması olarak görülen muhtarlık, özel bir gün yaşadı. 19 Ekim Muhtarlar Günü olması münasebetiyle devlet yöneticileri muhtarların gününü kutlayarak onlarla bir araya geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu muhtarlarla bir araya geldi

İlk olarak Kahramankazan Atatürk Anıtına bir çelenk bırakıldı. Gerçekleştirilen törende ilçe yönetimi yer aldı. Ardından Kahramankazan Belediyesi de ilçede görev yapan muhtarlar için bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezinde yapılan kahvaltıya Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da katıldı.

MUHTARLIĞIN ÖNEMİNDEN BAHSEDİLDİ

Başkan Çırpanoğlu kahvaltıda muhtarlara yönelik bir konuşma gerçekleştirerek, muhtarlık makamının önemine vurgu yaptı. Ülkenin ilk kadın muhtarlarından Satı Kadın lakaplı Hatı Çırpan'ın akrabası olduğunu hatırlatan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu "Muhtarlarla iletişimi sağlıklı olmayan hiçbir belediye başkanı başarılı olamaz. Gerek kırsal mahallelerde gerekse merkez mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla aramızdaki iletişimi kolaylaştıran, vatandaşın dertlerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyerek bizlere ulaştıran muhtarlarımıza kapımız sonuna kadar açık" şeklinde konuştu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu muhtarlarla bir araya geldi - Resim : 2

Muhtarları temsilen konuşan Kahramankazan Muhtarlar Derneği Başkanı Atankey Kubat, ilçe için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kahvaltı hediye takdimi ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER