Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu minibüs esnafı ile bir araya geldi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşların bireysel sorunlarına ek olarak meslek toplulukları ile de yakından ilgileniliyor. Başta Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu olmak üzere yönetimden üst düzey isimler dönem dönem çalışanları ziyaret ediyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu minibüs esnafı ile bir araya geldi

Kahramazan Belediye Başkanı olarak göreve seçilmesinin üzerinden 4 aydan fazla bir süre geçen Selim Çırpanoğlu yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan belediyenin hizmet devamlılığının sağlanması sürecinin başında olan Başkan Çırpanoğlu diğer yandan da vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

MİNİBÜS ESNAFININ SIKINTILARI DİNLENDİ

Bu kapsamda Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ilçedeki minibüs sürücülerine misafir oldu. Şöförler Odası Başkanlığı ile beraber yapılan ziyarette esnaflar mesleklerinde yaşadıkları sorunları Başkan Çırpanoğlu'na iletti. Günlük hayatta vatandaşların ulaşım sıkıntısını gideren minibüs sektöründe çalışan esnaflar yakıt sorunu gibi sıkıntılarından bahsettiler.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu minibüs esnafı ile bir araya geldi

Sorunları dinleyen Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Şoförler Odası temsilcileri esnaflara sıkıntıların giderilmesi adına kurum olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ İÇİN ATILACAK ADIMLAR BEKLENECEK

Sohbet havasında ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından esnaflar sorunları ile ilgilenilecek olunmasından dolayı Başkan Selim Çırpanoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da minibüs esnafına iş hayatlarında başarılar diledi. Ziyaret sonrasında esnaflar dile getirdikleri sorunların çözülmesini beklemeye başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER