Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti

Kahramankazan Belediyesinde son günlerde sportif başarı mutluluğu yaşanıyor. Belediye bünyesinde farklı branşlardaki yarışmalara katılan sporcular aldıkları derece ve madalyalar ile büyük bir mutluluğa neden oluyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sporcuları makamında kabul etti

Belediye olarak ilçenin ihtiyaçlarına göre faaliyetler yürüten Kahramankazan Belediyesi aynı zamanda spor alanına da yatırımlarda bulunuyor. Kahramankazan Belediyespor bu kapsamda bir çok branşta yurt içi ve yurt dışı yarışmalara katılan sporcularıyla bu konuda adından söz ettiriyor.

TEŞEKKÜR VE MİNNET ZİYARETİ

Son yarışmalarda elde ettikleri başarılarla Kahramankazan ilçesinin adını duyuran sporcular, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Halter ve bocce'de madalya kazanan sporcular kendilerine desteklerinden dolayı Başkan Çırpanoğlu'na teşekkürlerini ilettiler.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti

"SPORCULARIMIZI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ülke ve ilçelerine kazandırılan başarılar dolayı sporcularla gurur duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Başkanı olan Selim Çırpanoğlu "Aldıkları başarılarla bizleri gururlandırmakla kalmayıp aynı zamanda mutluluklarını bizlerle paylaşan güzel yürekli sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Evinize hoş geldiniz" dedi.

Ziyaret sohbet havasında geçti. Başkan Çırpanoğlu sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Kahramankazan Belediyespor'a yeni dönemde yatırımların devam etmesi bekleniyor. Kahramankazan Belediyespor Başkanlığı görevini de sürdüren Başkan Çırpanoğlu sporcular ile çeşitli zamanlarda bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER