Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi

Kahramankazan ilçesinde bulunan Milli Egemenlik İlkokulunda yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla bir kutlama programı gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da bi organizasyona katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi

Yeniden okullarına dönen öğrenciler eğitim dönemine alışma sürecini büyük oranda atlattı. 2. Haftası tamamlanacak olan 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde öğrenciler farklı konularda eğlence programları gerçekleştiriyor.

Okulların açılmasından dolayı Kahramankazan Milli Egemenlik İlkokulu öğrencileri de bir gösteri hazırladı. Minik öğrenciler şiir dinletisi ve yöresel halk oyunları gibi hazırladıkları gösterileri izleyenler karşısında sergiledi.

Kutlamalara Kahramankazan yönetiminden de üst düzey katılım sağlandı. Kahramankazan İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve katılımcılar gösterileri ilgiyle takip etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi

"ONLARIN BAŞARILARI BİZLERİN GURUR KAYNAĞI OLACAK"

Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu öğrencilerin azimli ve şevkli olmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Çırpanoğlu "Eğitimin her daim yanında olan bir belediye olarak, yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan evlatlarımıza en iyi imkanları sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Onların başarıları, bizlerin gurur kaynağı olacak" diyerek desteklerini süreceğini işaret etti.

Gösteride ailelerde çocuklarının gösterilerini gururla izledi. Kutlama güzel anlar bırakarak başarıyla sonlandırıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER