Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilçe sakinlerini makamında ağırlıyor

Nüfusun çok olduğu il ve ilçelerde insanlar yaşadıkları sıkıntının çözülmesi adına ilgili birim ve kişilere ulaşma konusunda her zaman istediğini elde edemiyor. Bu noktada Kahramankazan Belediyesi tarafından Halk Günü buluşması ilçede yaşayanlar için önemli bir fırsat olarak göze çarpıyor.

Kahramankazan Belediyesi Halk Günü programı devam ediyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşlar bireysel ya da topluluk halinde sorunlarını kendilerini yönetenlere iletme fırsatı yakalıyor. Bizzat Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Halk Günü programı kapsamında görüşen vatandaşlara aracısız hızlı bir şekilde talebini iletiyor.

VATANDAŞLAR TALEPLERİNİ DİREK BAŞKANA İLETİYOR

Bu haftada devam eden Halk Gününde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, belediye binasındaki makamında kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşları dinledi. Farklı yaş gruplarından vatandaşlar sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Çırpanoğlu'na talep ve beklentilerinden bahsediyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilçe sakinlerini makamında ağırlıyor

"KAHRAMANKAZAN'IN HER BİREYİNİN GÖRÜŞÜ KIYMETLİDİR"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Halk günü buluşmalarının ifade ettiği anlama dikkat çekti. Başkan Çırpanoğlu "Bizim en büyük önceliğimiz, vatandaşlarımızın isteklerine kulak vermek ve çözüm üretmek. Kahramankazan’ın her bir bireyinin görüşü bizim için kıymetlidir. Yerel yönetimde şeffaflık ve katılımcılığı esas alarak ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" dedi.

Halk gününe katılmak ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile yüz yüze görüşmek isteyen vatandaşlar Kahramankazan Belediyesi ile yüz yüze ya da irtibat numaraları üzerinden irtibata geçerek gerekli bilgileri alabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER