Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Erol Yavuz'a ziyarette bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Kahramankazan'da yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlayan Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atama gerçekleşti. İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Bülent Bulut'un yeni görevlendirme ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne tayini gerçekleşti ve Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Erol Yavuz getirildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Erol Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'A BAŞKAN ÇIRPANOĞLU'NDAN ZİYARET

Kahramankazan ilçesindeki asayişi sağlayarak vatandaşların güven ve huzur ortamında sorumlu olan emniyet güçlerini ve yeni atanan Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Erol Yavuz'u ziyaret eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Emniyet Müdürü Yavuz'a yeni görevinde başarı ve polis teşkilatında görev yapan personele de kolaylıklar diledi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Gerçekleşen ziyarette Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Yavuz'a Türk bayrağı hediye eden Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan ile ilgili görüş alışverişinde bulunurken ilçedeki güven ve huzur ortamının sağlanması için iş birliği içerisinde olunacağı ifade edildi. Başkan Çırpanoğlu, "Yeni görevinizin Kahramankazan'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerine yer verirken hediye takdimi sırasında da fotoğraf çekildiler.

SONRAKİ HABER