Türkiye, tarihinin uzun zaman sonra sonucunda en değişiklik yaşanan seçimlerinden birisini 2024 yılında yaşadı. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinde birinci parti oldu. Ankara'da ise bir önceki sene 3 ilçe kazanan parti bu seçimde 16 belediye kazandı.
Cumhuriyet Halk Partisine geçen belediyelerden birisi de Kahramankazan Belediyesi oldu. Partinin aday gösterdiği Selim Çırpanoğlu yüzde 49.55'lik oy oranıyla başkan olmaya hak kazandı.
ÇIRPANOĞLU: "BELEDİYELERİMİZİN YARALARINI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
2 Hafta önce görevinde 1. senesini dolduran Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sosyal medya hesabından bir videolu paylaşımda bulundu. "Bir yılda Kahramankazanımıza neler yaptık" başlıklı videoda belediye yönetiminin 365 günlük süre zarfında ilçede hayata geçirdiği hizmetlerinden bahsedildi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da "Büyük bir borç ile devraldığımız belediyemizin yaralarını sardık, sarmaya devam edeceğiz. Tüm imkansızlıklara ve kesintilere rağmen içtenlikle ve samimiyetle çalışıyoruz. Eksikliklerimizi günden güne gidereceğiz. Hedefimiz Büyük" ifadelerini kullanarak önümüzdeki süreçte ilçe için çalışma vurgusu yaptı.