Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Halk Gününde vatandaşlarla buluştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Halk Günü kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşın taleplerini dinleyen Başkan Çırpanoğlu, sorunları da çözüme kavuşturmak için harekete geçiyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı  Çırpanoğlu Halk Gününde vatandaşlarla buluştu

Göreve geldiği günden itibaren Kahramankazan'ın devam eden sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye çalışacağını ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek üzere 'Halk Günü' düzenliyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, tarafından düzenlenen "Halk Günü" kapsamında vatandaşların istek, şikayet ve taleplerini gerçekleştirdiği birebir görüşmelerle çözüme kavuşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Başkan Çırpanoğlu, konuyla ilgili bir de değerlendirmede bulundu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU'NDAN HALK GÜNÜ BULUŞMASI

Kahramankazan'da yaşayan her bir hanenin yaşadığı sıkıntılardan haberdar olmadan iyi bir yönetimin gerçekleştirilemeyeceğini ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, "Halk Günü" kapsamında vatandaşın dertlerine ortak olmak, isteklerini dinlemek ve şikayetlerine kulak vermek amacıyla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı  Çırpanoğlu Halk Gününde vatandaşlarla buluştu

Kahramankazan Belediyesi kapılarının vatandaşa sonuna kadar açık olduğunu belirtirken makam koltuğunun asıl sahibinin kendisi değil vatandaş olduğunu belirten Başkan Çırpanoğlu, "Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki vatandaşlarımızın dertlerine bir nebze de olsa deva olabiliyorsak bu bizim en büyük mutluluğumuzdur.'' dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı  Çırpanoğlu Halk Gününde vatandaşlarla buluştu - Resim : 2

Başkan Çırpanoğlu, ''Paylaştıkça anlam kazanan, insanların duygularına tercüman oldukça kalıcı hale gelen, şehrin emanetçisi olduğumuz bir makama sahibiz. İnşallah görev süremiz boyunca iletişim kurmadığımız tek bir vatandaşımız, elini öpmediğimiz tek bir büyüğümüz kalmayacak. Sizler için buradayız, sizler için çalışıyoruz.'' ifadelerine yer verdi. İlçede halk günü buluşmalarının devam edeceği kaydedildi.

SONRAKİ HABER