Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlerin mezuniyet heyecanına ortak oldu

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılını tamamlayan öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlerin mezuniyet heyecanına ortak oldu

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelindi. 14 Haziran Cuma günü karnelerin alınması ile beraber 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı sona ererken Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de mezuniyet sevinci yaşandı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılını tamamlayan öğrencileri mezuniyet törenlerinde yalnız bırakmadı.

Kahramankazan ilçesinde eğitim gören öğrenciler öğrenim hayatlarında bir dönemi daha geride bıraktı. 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna gelen öğrencileri Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yalnız bırakmazken coşkulu bir mezuniyet töreni yaşandığı öğrenildi.

KAHRAMANKAZAN’DA MEZUNİYET HEYECANI

Kahramankazan ilçesinde lise öğrenimini tamamlayan öğrencilerin mezuniyet törenlerine katılım sağlayan Başkan Çırpanoğlu, dönemi derece ile tamamlayan öğrencilere Üstün Başarı Belgesi takdim etti. Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, öğrencilere eğitim öğretim yıllarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlerin mezuniyet heyecanına ortak oldu

Bu çerçevede bir de açıklamaya yer veren Başkanı Çırpanoğlu, '’Tecrübenin ve öğrenmenin hiçbir zaman sonu yok. Hayatınızda edindiğiniz her bilgi geleceğinizi inşa ederken temel taşlarınız olacak. Temeliniz sağlam olsun ki önünüze engel çıktığında kolaylıkla aşabilesiniz.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlerin mezuniyet heyecanına ortak oldu - Resim : 2

Bizler hayatın her alanında başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yolunuz hep açık olsun.’’ ifadelerine yer verdi. Başkan Çırpanoğlu, hatıra fotoğrafının ardından mezuniyet hediyesi de takdim ederek törenden ayrıldı.

SONRAKİ HABER