Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, gençlerle bir araya gelerek forma dağıtımı gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı

Kahramankazan Belediyesi, ilçede çeşitli faaliyetler gerçekleştirerek, eğitimden spora birçok alanda destek vermeye devam ediyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, çocuklarla buluştu ve forma dağıttı.

Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kahramankazan Belediyesi, bu yöndeki faaliyetlerini geliştirmeyi sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde hizmetleri kadar ilçedeki spor alanına yönelik çalışmaları ile ön plana çıkıyor.

"SPORU VE SPORCULARIMIZI HER DAİM DESTEKLEMEYE DEVAM"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Sentetik Sahada gençler ve çocuklar ile buluştu. Çok sayıda öğrenci ile bir araya gelen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, çocuklara forma dağıtımı gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediyesi, konu ile ilgili X hesabından paylaşımda bulundu. Belediye, "Kahramankazan Sentetik Saha Forma Dağıtımı" başlıklı paylaşımında şu ifadeleri paylaştı:

"Başkanımız Selim Çırpanoğlu, gençlerimiz ve çocuklarımız ile bir araya gelerek forma dağıtımı gerçekleştirdi. Güle güle giyin çocuklar, sizleri seviyoruz. Sporu ve sporcularımızı her daim desteklemeye devam…"

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı

Kahramankazan Sentetik Sahada gerçekleştirilen buluşmaya yoğun bir katılım oldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile bir araya gelen gençler ise büyük mutluluk yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER