Eski statüsü köy olan günümüzün mahalleleri, merkeze uzaklıkları ve gelişmişliklerinin ilçe merkezine göre çok daha az olmasından dolayı hizmet alma konusunda geri planda kalabiliyor. Bu nedenle yerel yönetimlerin köylerdeki canlılığı koruma ve en uç noktaya kadar hizmetlerini ulaştırması büyük önem taşıyor.
Bu hassasiyeti barından Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mahalle ziyaretlerine aktif olarak ziyaret ediyor. Gittiği yerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarına kulak veren Belediye Başkanı Çırpanoğlu kendi hizmetlerinden ve ilçenin tamamına yaklaşımlarından bahsetti.
KAHRAMANKAZAN'IN GÜZELLİKLERİNE DİKKAT ÇEKTİ
Kahramankazan ilçesinin güzel bir yerleşim yeri olduğunun önemine değinen Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu "Ben Kahramankazan ucuza gitsin istemiyorum. Kendi memleketimiz diye gözümüze güzel geliyor ama inanın dışardan gerçekten bakmasını bilen için Kahramankazan çok güzel. Bu kadar güzel havası olan, suyu olan hem yeşilliği olan hem ovası olan hem de insanı güzel olan nadir yerlerden birisi" dedi.
Kendisinin de Kahramankazan'da doğup büyüyen bir insan olmasına değinen Selim Çırpanoğlu "Biraz da tabi kendi memleketimiz. Bu noktada kendi memleketimize sahip çıkmak için bu yola baş koyduk. İnsanın kendi memleketine hizmet etmesi kadar keyifli bir şey yok. Allah’ın izniyle bütün köylerimize, bütün mahallelerimize elimizden gelenin fazlasını yapacağız" ifadelerini kullandı.
Yapılan mahalle buluşması karşılıklı temenniler ile sona erdi. Başkan Çırpanoğlu'nun ilerleyen dönemde ziyaretlerine kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.