Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir televizyon programına katıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir televizyon programının kültür sanat programına katıldı. Canlı yayınlanan programa Kahramankazan halkı da dahil oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir televizyon programına katıldı

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kahramankazan Belediyesi, bu yöndeki faaliyetlerini geliştirmeye çalışıyor. Kahramankazan Belediyesi, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde hizmetleri kadar ilçedeki kent turizmini tanıtmaya yönelik çalışmalar da yürütüyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bir televizyon programının kültür sanat programına katıldı. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun katıldığı ve canlı şekilde yayınlanan programa Kahramankazan halkı da yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU VE KAHRAMANKAZAN HALKI PROGRAMIN KONUĞU OLDU

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir televizyon programına katıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve Kahramankazan halkının katıldığı Halk TV’de yayınlanan Serhan Askerle Görkemli Hatıralar programı, ilçenin en önemli müzelerinden biri olan Satı Kadın Müze Evi’nde yapıldı.

Her hafta kültür, sanat, edebiyat, müzik, sinema, tiyatro ve felsefe alanlarında ün sahibi konuklarıyla ekranlara konuk olan Serhan Askerle Görkemli Hatıralar programı, yurdun dört bir yanındaki köy ve belediyelerde de program yaparak oraların kültür ve halklarını da ekranları başındaki izleyicilere tanıtıyor.

Programda Kahramankazan’ın turizmi ve belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun 31 Mart seçimlerinden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetleri ve hizmetleri anlatıldı. Programda türküler ve mehter marşları da çalındı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER