Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir gross marketin açılış törenine katıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede yeni açılan bir gross marketin açılış törenine katıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir gross marketin açılış törenine katıldı

Sosyal ve kültürel etkinlikler kadar ilçede faaliyet gösteren dükkan ve işletmelere de destek olan Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede daha eşit ve istihdamın sağlandığı bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütüyor.

Ankara’nın birçok belediyesi, özellikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nden bu yana birçok kurum ve kuruluşu makamlarında misafir ederken zaman zaman belediye başkanları da ilçede faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve işletmelere ziyaretler gerçekleştiriyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da ilçede yeni açılan bir gross marketin açılış törenine katıldı. Törenin açılışına katılan Çırpanoğlu yeni açılan marketi gezerken açılış kurdesini de kendisi kesti.

KAHRAMANKAZAN’DA YENİ BİR MARKET DAHA

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir gross marketin açılış törenine katıldı

Kahramankazan’da hizmet vermeye başlayacak olan İskonto Gross Market’in açılışına katılan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, burada işletmenin sahibi ve çalışanlarının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Çırpanoğlu, yeni açılan markete bereketli kazançlar olması temennisinde bulunurken yeni açılan marketi de gezdi.

Kahramankazan Belediyesi de Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun, ilçede yeni faaliyet gösteren İskonto Gross Market’in açılışına katılmsını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız Selim Çırpanoğlu, İskonto Gross Market’in açılış törenine katılım sağladı.

Bereketli kazançlar dileriz.

Kahramankazan’ımıza hayırlı olsun.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER