Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti. İlçedeki çeşitli ziyaretler devam ederken Kılıçlar Mahallesi ziyaretine ilişkin ayrıntılar da paylaşıldı.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti

Kahramankazan Belediyesi ilçe halkının sorun, istek ve önerilerini takip etmeye devam ediyor. Bu çerçevede çeşitli ziyaretler gerçekleştirilirken bu ziyaretlere bir yenisi daha eklendi.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk ve Sedat Kubat, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNCE KILIÇLAR MAHALLESİ ZİYARET EDİLDİ

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Öztürk ve Kubat, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ziyaret sırasında, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini dinledi. Yetkililer, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak çeşitli konularda istişarede bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti

Başkan Yardımcıları Öztürk ve Kubat, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde görmek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla düzenlenen ziyaretin önemine dair bir açıklamada bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti - Resim : 2

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği ziyaret, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Ziyarette mahallelinin yaşadığı çeşitli sorunlar ve talepler detaylı bir şekilde ele alınırken, belediye yetkilileri çözüm yollarını değerlendirip, halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların hızlandırılacağı bilgisini verdi. Söz konusu açıklamaların ardından ziyaret sona erdi.

SONRAKİ HABER